"Liten" resumé

Det är dags att uppdatera lite grovt då, har lite kort på lager som kanske kan beskriva det som hänt ganska bra! Har ju som sagt (eller det har jag nog inte nämnt) spenderat lite slantar på ett par skor som ersätter mina förstörda stövlar. De jag haft hela vintern är alltså fortfarande blöta sen snöyran i måndags - galet! Men är det syntet går det inte att rädda, därför var jag i desperat behov av ett par ersättare. Blev ett par stövlar med kort skaft i skinn, sved lite i plånboken men de kommer hålla länge har jag bestämt! Sen tänkte jag visa lite bilder på snön som kom i måndags, snön som fick hela England att stanna upp...



Bilarna körde i slowmotion så jag vaknade för ovanlighetens skull inte av den dånande trafiken.



Från mitt fönster.



Tantens bakgård/trädgård.

I måndags hade jag också på mig det här, en rosa tröja David hade med sig till mig från Sverige. Tyckte kontrasten med det rosa gulliga och rosetten mot mitt svarta nagellack var ganska eh.. Cool? Fräck? Ja nånting i alla fall :)



Jag har druckit te ur min fina mugg-termos Emil och Maja gav mig i födelsedagspresent (David hade med den också). Teet fick jag av mamma samma dag jag åkte till England, ett vitt te med smak av saffran och ros - udnerbart! Så fint att kunna kolla på sina syskon också - saknar er och mamma massor! <3



Äntligen köpte jag Ben & Jerrys ice cream som jag (också, refererar till Cream Tea:t) tjatat om en hel del, två stora förpackningar för £5! Galet gott! Behöver jag tillägga att de är slut nu?



Mmm som i Mums.



Sen köpte jag ju de där ersättarna till mina stövlar - sköna och ja, jag tror jag gillar dem. Om inte annars måste jag:)



Sweet.



Nytt (sommar) kjoltyg i garderoben!



Ett par röda paljett pumps måste varje flicka ha, dessa fyndade jag för £18! True love.



Soft outfit i fredags, älskar verkligen fodralklänningen jag köpte i Gbg, har använt den flitigt!



En närmare titt... Blev den stooora blåa koftan från H&M över för värmens skull + ugglan.



Ny skorna fick göra premiär.



Igår var vi ute ett gäng, åt på Italiensk restaurang och sen gick vi till puben Viktoria som också ligger på Boundary Road. Vi var väldigt många från skolan där, dessa fastnade på bild: Först ut är Anton!



Vi stod och väntade på att få sjunga Kareoke men det blev aldrig vår tur. Bra eller dåligt? ;)



Claire vände sig bort men Amanda (en ny tjej från Gbg) och Jenny tittade rätt!



Okej, vi tar det från vänster: Maria, Daneas syster, Danea och Bahar! Puss på er :)



Sist men inte minst, Sofia och jag! :D Kan också säga att vi drog hem innan det blev vår tur att sjunga Dancing Queen med Abba, jag och Jenny var såå besvikna ;)



Min rosa, rosa plånbok jag köpte i London!



Trevlig färg alltså! ;)

Nu ska jag greja vidare, borde sätta igång med alla projekt jag funderar över, typ framtidsgrejer. Men det är liksom så stora saker att det tar ett tag att komma igång. Vi får se. Film ska det iaf bli - jag tar ju "the evening off", ska vara hemma och ta det lugnt! Skööönt!

Puss på er alla sötisar! Och grattis till
Elina som fyller år idag!

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Tack för den fina grattishälsningen sötnos :)



Och WOW vad snygga de röda paljettskorna var.. jag ska åka till England och shoppa skor, det ser jag det :) Hur många snygga skor har du köpt nu??? LOVELY!!! Hihi älskar skor :)



Puss

Postat av: Emma

Hehe ja eller hur! De finns i svart och mörkblått också :) Finns hur mycket roliga, snygga och annorlunda skor här som helst! Älskar det verkligen:) Men jag måste sluta! Promt! Hoppas du hade en bra födelsedag! Puss

2009-02-08 @ 15:24:27
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/
Postat av: Elina

Gud jag kommer över i vår ;) haha sådär fina skor finns inte att köpa här hemma =p...



Födeseldagen var bra och nu närmar sig Thailand med stormsteg.. 3 dagar kvar :) Gud det ska bli underbart!!!! :)

Puss

2009-02-08 @ 18:55:38
URL: http://elina86.blogspot.com

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback