Tredje gången gilt?

Igår slog jag runt på stan igen, vet inte om man säger så men det dog så många hjärnceller i natt att jag inte riktigt har "kollen" idag. Hum. Tanten jobbade, hennes inneboende också + att dottern sov hos någon annan. Innan har jag passat mig för att bli lite överförfriskad för att inte väcka någon när jag kommer hem och att i överhuvudtaget kunna ta mig hem. Men igår var det ju "fritt fram" för sånt så att säga, jag körde vitt - vitt vin. Fick som tur var assistans att komma hem ordentligt! Snipp snapp snut så var sagan slut.

Idag då? Alla hjärtans dag, tror ingen missat det :) Och har man gjort det kan man ligga pyrt till, eller inte det beror ju lite på. Än så länge ligger jag i sängen och funderar på en lite uppfriskande dusch och mot kvällen får vi se. Men kärlek måste det bli! Kärlek till alla söta personer som är här i Brighton med mig! Puss på er!

Solen skiner faktiskt ganska rejält där ute, funderar på en promenad för att fräscha upp huvudet innan man ska ta tag i att grooma sig till kvällen. Ska i alla fall ta det lugnare med vinet ikväll, eller vad som nu hamnar i mitt glas. Faktiskt. Om inte annat jobbar inte tanten ikväll, hon ska på sin systers 50års fest och kommer hem så småningom, så jag måste kunna ta mig från ytterdörren till sängen utan att låta allt för mycket. Faktiskt. Japp, det får bli mitt mission!

Puss på er och kärlek såklart!



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback