2 januari

Hejsan. Jag är inte så aktiv här som det kanske märks. Går mest och funderar på allt jag måste göra och komma ihåg. Spenderade hela gårdagen med Älsklingen. Båda lika bakis och sega men desto mysigare! Vi såg Australia på bio och jag tycker den var riktigt bra! Hugh Jackman är en riktig hottie ;)

Men nyårsafton då! Vi kom till Frida och Johan vid 18-tiden. Fick rosé - mousserat och till det tilltugg, crusader med skagenröra, tunnbröd med pepparot och kött samt laxsnäckor, bröd med lax som var gratinerat i ugnen. Vi fick olika uppdrag som vi skulle hålla hemliga under kvällen. Jag skulle t ex äta mat från andras tallrikar (glömde bort det och vågade inte), David skulle påpekan någon han inte kändes klädsel under kvällen, en annan kille höll tal hela tiden osv ;) Till förrätt var det toast skagen, gravadlax fylld med någon örtcremè och rom på en toast till det fick vi vitt vin. Som mellanrätt serverades det limesorbet och huvudrätten var supergod: rostbiff provensale (stavning?) med sprittsat potatismos (små bakelser typ?!) och rödvinssås. Till det avnjöts rött vin. Efterrätten var den lika så smaskig som 17, vitchokladmousse med halongéle och till det dessertvin. Vid tolslaget skålades det självklart i bubbel! Hade en kanonkul kväll alltså :) Jag tog inga bilder själv men det kanske dyker upp något så småningom!

I morse åkte jag hem från David när han åkte till jobbet och var hemma strax efter åtta - gäsp. Satte mig i köket och pratade med mamma innan jag smsade Lotta och Lovisa om fikan idag. Min mobil ringde men jag hann inte ta det utan såg att det var skolan i Brighton som ringt mig. Någon Karen hade pratat in ett meddelande på mitt telesvar att hon fått faxet jag skickat om när jag anländer på söndag till min värdfamilj. Det enda jag undrade över var när skolan börjar på måndag så jag tog mig själv i kragen och ringde upp. Huhu. Läbbigt. Men Karen var jättegullig och sa "dear" hela tiden. Jippie! Sen körde jag in till Lidingö Centrum och träffade Lovisa och Lotta på en fika för att ta ett "sista" snack innan jag åker... Snyft. Kul att få träffa girlsen! Sen växlade jag in alla mynt jag sparat ihop och åkte hem. Så jäkla kallt!!

Om en timma ska vi (mamma, Maja och jag) åka till Davids föräldrar och äta middag! Sweet. Ha det så bra så länge och ha en fin kväll!

Puss puss
/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Hello sweet. Nej det har jag inte fått.. Vad skrev du? Hur könns det att det är så nära nu då? Puss puss

Postat av: alva

Hejsan! (:

Har du haft en bra dag?

2009-01-02 @ 16:43:41
URL: http://alvvs.blogg.se/
Postat av: Maja

provencale, i think

2009-01-04 @ 18:24:00

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback