Händelser och dagens middag

Jag börjar visst komma av mig lite med bloggandet, tycker ni inte? Iofs är det ganska skönt att inte känna sig "tvingad", har man tid och inspiration så har man, har man det inte är det inte värre än så. Skönt. Dagarna bara susar förbi här, snart är det helg och London med David! Har åkt in till Brighton en del på sistone, lämnat tillbaka de underbara skorna, köpt strumpor, leggins och sånt boring - men nödvändigt. Idag åkte vi (Bahar, Nils och Sinan) in till Brighton igen, kollade in en butik som säljer typ märkeskläder men till nersattpris. Jag hittade inget men killarna shoppad loss lite ;) Sen tog vi en fika på ett mysigt fik (dock lite för stark belysning/ljus) men morotskakan var det bästa hitills i England (LOVE)! På vägen hem åkte vi till Sinans lägenhet - väldigt fin! Låg i ett sånt där tjusigt högt vitt hus, stora fönster och vita väggar. En sån jag skulle kunna tänka mig - utan heltäckningsmatta och alla andra engelska inredningsdetaljer, men det är aboslut nåt att bygga på ;) När jag kom hem för någon timma sen hoppade jag in i duschen och naglarna är nymålade, väldigt bra kan man tycka, men inte om man tänker på att jag ska lämna in en Essay imorgon... Suck. Jag är verkligen hopplös! Men när jag ändå är här och pillar kan jag ju lägga upp lite bilder! :)







Hur sjukt snygga är inte dessa underbaringar? Och jag var tvungen att lämna tillbaka dem - det kallar jag brustet hjärta!



I söndags hade jag på mig denna softa outfit, stor t-shirt med leggins och mysiga koftan. Perfekt att gå på bio i :)



I förrgår var jag glad som vanligt...



Lyckades till och med sätta upp mitt korta hår till något som liknade en frisyr.



Jag hade prickig kjol och mattanten i skolan diggade min outfit ^^



Det var också i förrgår jag köpte min bedårande vårkappa, det är nästan som en klänning! ♥

Nu ska jag skriva vidare på min Essay, låta nagellacket torka och försöka ignorera mitt sötsug... Gaah! Detta hade jag till middag idag: En skiva grovt-grovt bröd med Philadelphia och gravadlax på - mumsigt! Och nej, det är inte lite mat om man tänker på MEGA morotstårtan jag knäckte tidigare...



Mer sånt här!

Hoppas ni har en fin kväll där hemma - tänker på er <3
/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback