Fit for Emma?

Idag var jag, Jenny och Bahar inne i centrumet här nära där skolan ligger, längs med Boudary Road helt enkelt. Vi skulle handla lite mat (middagar) och kolla in ett av gymmen, Fit for all, för ska man vara här i fem månader till behöver man syssla med något och ha en aktivitet! Oavsett om det är att gå med i en kör eller ett fotbollslag måste man hitta på något. Hemma har jag inte direkt en hobby utom att typ träna och massa andra (onyttiga) saker. Så varför inte joina ett gym och få en fit kropp till sommaren! Oavsett om det är ruskigt vädern nu kommer vi hem lagom till badsäsongen i Sverige - det gäller att hålla igång med andra ord! Vi gick alltså in där och pratade med en tjej som heter Sarah. Fick lite priser och så och jag bokade en tid till imorgon när jag ska komma in och snacka med henne själv om vad jag vill uppnå och om det är något jag kan tänka mig. De är tydligen ganska måna om sina kunder och man får "gratis" instruktioner och hjälp med att lägga upp program osv om man blir medlem. Jag som aldrig gillat att gymma kanske kan få lite hjälp och inte känna mig så missanpassad! Sen har det massa klasser som tur är - det jag gillar mest! Till och med pole dancing hade de! Det måste jag testa! Okej, omröstning, ska Emma bli fit till sommaren för sammanlagt £185 för fem månader? Eller vill vi se henne i bikini till sommaren med ölmage? Känns som ett självklart val faktiskt.  Det blir 2 220SEK. Visst det är en del pengar, men för fem månader - ja?! Om jag inte tränar måste jag pyssla med något annat, man kan inte bara drälla runt i skolan och åka till Brighton att shoppa, det håller inte i längden - något måste göras!

Tror det blir ett träningskort! :)

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Anonym

Hej heej =)

Låter kul att börja gymma å träna.

Jag var förbi sats idag innan gymmet å drog en repa.

Pole-dancing alltså?! ;) ..... I LIKE IT!

hört att det är väldigt bra för ämnesomsättningen och sätesmuskelaturen :D

puss på dig älskling

2009-01-13 @ 21:00:30
Postat av: Dave

Hej heej =)

Låter kul att börja gymma å träna.

Jag var förbi sats idag innan gymmet å drog en repa.

Pole-dancing alltså?! ;) ..... I LIKE IT!

hört att det är väldigt bra för ämnesomsättningen och sätesmuskelaturen :D

puss på dig älskling

2009-01-13 @ 21:02:19
Postat av: Emma

Hehe.. Jasså du ;) Nu har jag dock börjat tänka om.. Kanske att man inte ska binda upp sig så pass och hitta på lite gratis lösningar. Imorgon blir det power walk med två girls tex:P Puss puss på dig spännis!

Postat av: Elina

Haha jag vill lära mig Pole-dance ;) Haha och jag förstår att David tycker om tanken, med tanke på hans inlägg här ovan ;)

Puss tjejen

2009-01-15 @ 15:32:42
URL: http://elina86.blogspot.com
Postat av: Emma

Hehe.. Mm jag med. Förstår jag med varför David skrev som han skrev :P Killar! Puss

2009-01-15 @ 23:22:45
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback