Motivation

Appropå träning i förra inlägget, jag tror inte att det blir ett träningskort i alla fall... Jag måste inse att jag inte kan göra av med 2220kr bara sådär, jag är ju student nu! Det finns faktiskt andra sätt att träna - gratis! Redan i morse gick jag upp tidigt som tusan (ångrade mig ganska direkt när klockan ringde) för att gå en power walk med Jenny och Bahar. Fy, var känslan till att börja med, men sen när jag kom hem igen ja, helt okej känsla. Vi måste dock hitta något bättre ställe att gå på, det är så himla traffikerat här där jag bor. Men imorgon bitti är det dags igen (lär vilja skjuta mig själv då med), yeey! Aja, det regnade iaf inte i morse och det är alltid något!

För övrigt försöker jag plugga (funkar ju bra som vi märker), har ritat av lite bilder, lagt ett genomskillnigare papper över motivet och ritat av, till screen printingen imorgon - ska börja trycka på t-shirts snart hoppas jag! Jag gör alltså mycket hellre det än att skriva uppsatsen till imorgon, som typ är viktigare. Det är bara så segt att komma igång och faktiskt skriva... Lättare att skriva på svenska! Men nu är man ju i England för att göra allt på engelska så jag antar att det är det enda rätta...

Börjar bli lite hungrig, kanske ska äta nåt först och börja sen! Hum. Nej, jag måste börja nu i alla fall - komma igång. Sen blir det lite grovt-grovt bröd som låg gömt på någon hylla i affären med keso och rökt makrill. Kanske en varmakoppen också så det blir lite mer, "matigt".

Om jag är så flitig att jag pluggar som jag ska lär jag inte skriva något mer här ikväll, så god natt! Om inte, ses vi säkert snart igen ;)



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback