Shopping! Yeey!

Ni har hajjat rätt - bruden har shoppat! Big time! Inte för att jag vet om det är positivt eller inte (antagligen det senare) men det är fasligt kul! Weho. Hrm. Alltså, efter skolan åkte jag och några till in till Brighton, nästan alla skulle skaffa busskort osv medan jag bara skulle "kolla lite butiker". Så jag satte igång med att "kolla lite butiker", typ Primark (första gången!) New look, Next och massa skobutiker. Det där med att "kolla" blev sen till SHOPPA! Jag har idag köpt detta:



Primark, det är schaser billigt (som de säger på Media Markt)! Detta fick jag för £8,32! T-shirten ska jag trycka på har jag tänkt!



Denna är min favorit! Hur fin är den inte!! Lagom size (dock inte för skolböcker) och sååå tjusig! £28 - men det är den värd!



Denna fin fina uggla fick också hänga med från Miss Selfridge (där jag köpte väskan).



Det efterlängtade nitbältet köpte jag på Zara (not very exotic...) men jaa!! Äntligen har jag ett nitbälte!



Ett par billiga tygskor från H&M fick också följa med hem - perfekt till varmare tider (a.k.a. spring), har inga sånna skor med mig alls!

Nu ska jag slänga på mig nåt kul innan det är dags att möta upp Bahar, Dannea och Jennifer vid bussen och vidare ut på en pubrunda i Brighton! Ska bli riktigt kul! Första ölen i England för mig! Återkommer imorgon :)

Pussar å kramar på er!
/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback