Weekend plans

Kaffet är uppdrcket och nu väntar jag på att koffeinet ska kicka in. Vilket det troligen redan har gjort nu, känner mig inte lika medvetslöst-trött längre - och det är ju ett framsteg! Jag förstår faktiskt inte hur jag kan vara så trött som jag har varit den här veckan. Klart, det har blivit många sena kvällar och nätter när jag inte haft vett att somna i tid, men ändå? Jag kan inte minnas att jag brukade vara så här trött en längre tid i Brighton, eller? Trots mer alkohol och sena nätter... Fast iofs, man har ju en otrolig förmåga att glömma vissa saker. Jag vet inte jag.



Dagens enda kopp kaffe förbrukad.

Idag är det iaf fredag! Tjo för det! Ska minsann försöka vila upp med lite i helgen hade jag tänkt. Det är ju trots allt tre veckor kvar att jobba innan
plugg - hoho vad kul! Ska träna idag efter jobbet, intensiv Body Combat (boxning, tai chi och karate inspirerad träning - kondition!), blir Body Pump imorgonbitti kl 9.30 innan jag och Loijs åker vidare till Söder för brunchCafé String - så jäkla nice ställe! Brunch för 65kr! Josefin + tre friends till henne ska också med. Kommer bli så mysigt. Pannkakor och glass, fil och flingor, ägg och hummos och massa mer! På söndag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, jo förutom att jag ska träna Body Combat igen - så det så! Familjen är tillbaka på söndag efter tre veckors semester på både västkusten och österlen/skåne så det lär ju bli trafikstockning hemma igen (bara sju pers + hund under ett och samma tak). Kommer bli kalas!



Uttråkad? Uttråkad.



Hysterisk? Hysterisk.



Äsch, det är "bara" jag. Hej hej!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback