Dags att ta helg

Nu drar jag! Ut i sommarhettan och vidare till Uppsala! Blir hämtad av mamma och Maja som också ska till Uppsala. Mamma ska på grillfest hos en kompis och Maja och jag ska mysa hos F&F. Det blir skagentoast till förätt, ribs och färskpotatis mm till varmrätt, vattenmelon och jordgubbar till efterrätt, har Maja skvallrat om! Mumsigt värre! Och detta bara ikväll, imorgon och på söndag blir det mer gosaker. Oj oj, magen kommer spricka! Har typ världens sötaste farföräldrar som fixar så mycket och pysslar om oss varje gång vi är på besök! Maja och jag, vi ska bo i bastun minsann, där de har byggt till i den så man kan sova två pers där inne. Kommer bli en fantastik helg! Massa kalas och kul blir det ju också :)

Lite kuriosa ang bastun är att jag hade "Kanin-klubb" där när jag var liten (minre), farfar ställde upp ett litet "Kanin-klubbs kontor" till mig och grann-flickan med små bord och stolar där vi ritade bilder på kaniner, skrev "viktiga" dokument om kaniner på skrivmaskin, hittade på kaninnamn, skrev på en dator som inte funkade och satte upp kaninbilder över hela väggarna och farmor kom dit med fika på eftermiddagarna (jag åt alltid 5st bullar med saft). Allt detta hände varje sommar under någon vecka i förrummet till bastun. Självklart kom mina egna kaniner med och vi hade hopptävling över hinder som farfar byggt. En sommar hade vi kanindop, farfar var präst och vi lagade stenålderssoppa i utomhusugnen ("Spanska rummet") där vi sen satt och åt efter dopet. Några år efter hade vi ett annat dop då vi döpte min trähund som farfar gjort, Sälen, Coco fick hon heta, året efter det fick min trähund två valpar (av trä) som vi döpte till Ditte och Datte, även dessa gången var farfar päst. Kanin-klubben döptes om till "Djurk-lubben" och vi värnade om alla sorters djurs välmående några år frammåt till jag "växte upp" och blev lite för gammal för att hitta på namn till djur en hel vecka.

Det var tider det, vilka minnen man har ändå! Fina och vackra minnen. Sånna som ingen kan ta ifrån en utan sånna minnen som alltid kommer finnas där som bara jag vet om och förstår. Tack alla fina personer runt om mig som jag skapat alla minnen med. Det är oslagbart!

Vi ses snart! Pussar å kramar - ha en underbart fin helg om jag inte hinner titta in här förns söndagkväll! Take care!



Puss!

/emma.

(Idag var det 25° i poolen!! Räkna med mig i det turkosa vattnet 5sek efter att jag kommit fram!)

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback