Det börjar närma sig slutet

Jag vet inte riktigt om jag har greppat situationen än, det var väl för inte så länge som man vande sig vid att bo här och snacka engelska titt som tätt, och nu ska man packa ihop allt och dra hem. Har bara fyra dagar kvar nu! Herregud.

Idag köpte jag en kartong i alla fall, funderade ett tag på att strunta i det och knöka ner allt i väskan istället, men jag tror det är lite brist på plats i nuläget. Så jag skaffade mig en kartong som jag nu smockat full. Iofs skulle den väga max 5kg, undrar vad den väger? Svårt sånt där.

Ikväll blir det fest hos Sinans "kusin kusin" Birol med typ "alla" från skolan. Många åker hem imorgon och många har redan åkt, men det blir väl sista rycket/festen tillsammans. SNYFT! Känns liksom mer verkligt nu när jag i princip har packat ner allt i min väska och man börjar säga hej då till höger och vänster. Känns hyffsat vemodigt om man säger så.

Är hemma tidigt idag, brukar oftast se till att göra nåt efter skolan när vi slutar tidigt men idag drog jag hem på en gång, efter Post Office besöket, för att greja. Vädret är lite lagom grått också. Vemodigt var ordet.

Funderar på om jag ska skriva en liten "sammanfattning" om min tid här i Brighton också. Personligt utvecklande om inte annat. Vi får se. Är ju en bra stund kvar innan jag ska dra till festen!



En del av det som ska hem, det är alltså inte allt... Wish me luck med övervikten! Får köra på dubbla bh:ar och ha på mig ca 15 koftor. Svettigt om inte annat. Hua.

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback