Idag

Fick boken av kollegan nu, på engelska, och den är såå mycket tjockare än den svenska?! Nu blir jag orolig att jag missar en massa?! Äsch. Den är rysligt bra för det, men sjukt deppig. My god. Hoppas att det vänder liksom. Har du inte läst dem - gör det! Så sjukt bra! Men jag hoppar nog över till den engelska istället! <3 <3 <3

Okej, kanske ska vakna upp ur min "Twilight bubbla" och tänka på annat? Svårt måste jag säga. Men inte omöjligt :) Ikväll kommer alltså barndomsvännerna till mig och familjen (mamma kännde mamman till min klasskompis, vi gick i samma klass halva ettan till femman tillsammans och har inte setts sen dess typ) kommer bli jättekul! Vi ska åka och köpa pizza vid sex tiden och sen ska vi åka hem till oss och käka det (i solen). Pizza, bra för min kropp ja. Men jaja, det händer ju inte varje dag! Därför blir det en hel del bök på mitt rum innan dess, måste dammsuga och försöka gömma undan alla mina prylar. Skorna får nog allt stå framme, de är för fina för att gömmas undan! Appropå skor, kolla in hetingarna några blider ned!



En stor rosett har fått flytta in till mig! Riktigt tjusigt tycker jag.



Lite smått trött imorse. Osminkad och lite ur fokus ser jag ;)



En kjol från förr (två år sen?) och vitt linne blir bra.



Knälång kjol alltså och SKORNA!



Lite överexponerad bild, men man ser ju hur skorna ser ut iaf.



Gud så tjusigt! Perfekta vardagsskor, lagom hög klack för att springa maraton och sånt (typ) + att de är fin fina! (Riktigt sköna än så länge också, inget skoskav! Peppar peppar.) Från H&M.

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback