Knas

Ibland blir man "smått" galen när saker inte vill funka. Som nu, jag kan inte ladda upp bilder här på bloggen... Suck. Får kanske försöka igen om en liten stund. Först måste jag ut och dammsuga mammas bil (en deal...).

Kan ju också passa på att säga lite snabbt att jag var på bio med Lotta idag! Himla kul grej ändå, gå på bio mitt på dagen och se nåt skoj. Ett måste! Vi såg Tha Hangover (Baksmällan) och visst var den kul! Vi skrattade på som bara den :) Nu är jag hemma igen och borde verkligen börja packa på allvar! Har inte tänkt ut alls vad jag ska stoppa ner i väskan. Men jag orkar inte riktigt hetsa upp mig, hur svårt kan det vara liksom? Nåt till midsommar (typ täckbyxor och fleesetröja?!) något till de andra dagarna, pyjamas, underkläder, lite smycken och nåra skor. Så svårt kan det ju inte vara. Inte lika krångligt som när jag skulle åka till England ett halvår...

Nej! Dammsuga bilen var det! Sen ska jag hämta mamma när hon behagar från kollege-träffen på Foresta. Najs att köra bil om inte annat!

Puss å hej!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback