Vi kallar det "dagens i-landsproblem"

Okej, här har vi dilemmat. Imorse när jag vaknade lovade jag dyrt och heligt att jag ska somna typ nio ikväll. Igårkväll somnade jag inte förns kl 2! Helt förskräckligt. Ja, lika med trött som ett as i morse. Men nu till kruxet då; Elina bjöd med mig till Cafét (Café Opera) ikväll. Gratis inträde och Mange Schmidt på scen. Låter skitkul! Jäklar! Känns ju väldigt lockande måste jag säga. Men jag vet att jag kommer vara mer död än levande imorgonbitti om jag hänger på... Han lär ju inte spela förns typ sent, sent... Jäklar säger jag. Får filura lite. Nu känns det väl mest som jag borde följa uttrycket: Carpe diem och typ man kan sova när man är död (vilket jag iofs kommer vara imorgonbitti). + att det är helg efter fyra imorgon. En kollega kom inramlandes imorse, lite härligt hes sådär, han har varit ute till fyra imorse och typ hållt på så hela veckan, och hallåå han är typ dubbelt så gammal som jag och jag pallar inte trycket. Pinsamt ju.

Jag skulle ju kunna ta det nyktert... Då är jag åtminstone inte bakis imorgon, "bara" trött. Nå? Hjälp! Detta kallar jag högklassigt i-landsproblem!

/emma.

P.S. Känns som om jag är ganska lättövertalad dock - attans!

Edit: Tror banne mig jag struntar i det iaf. jag ska laga mat till familjen ikväll och känner mig rent av hyperstressad vid tanken på allt jag måste hinna med på kort tid. Kommer bara bli trött också, nog mer en party-förstörare om inte annat. Ja så får det bli. Idag får jag vara 80 bast istället för 21,5 ;)

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback