A walk to remember

Ja, nu har jag precis kollat klart på filmen A walk to remember och den är verkligen fin. Nästan så att jag var tvungen att fälla en tår, men jag ville inte det så jag lät bli. Men den sorgsna känslan hänger kvar, shit va sorligt egentligen. Men nu ska jag ju inte avslöja filmen om någon tänkt se den :) Den är i alla fall hur fin som helst!

Själv känner jag mig inte 100, har en ordentlig förkylning på G känner jag :-S Och jag som ska göra Högskoleprovet och det imorgon... Suck. Hoppas jag inte blir helt insnöad. Har känt mig lite sisådär hela dagen idag faktiskt. Hoppas väl på att kunna sova bort det nu i natt. Är helt ensam hemma, hör och häpna, både Helen och July jobbar och Rachel är hos någon kompis eller så. Skönt att vara helt själv ibland, även om man inte gör något som man inte får ;) Hade velat krama Nils lite, men jag antar att det är bäst att sova ordentligt inför ett prov istället för att trängas i en 90 säng och väcka varandra när man vill vända på sig. Jo, nej någon gång måste jag tänka smart + att han nog inte hade velat se A walk to Remeber heller ;) Jaja. Imorgon blir det alltså prov hela dagen (håll tummarna) och till kvällen ska jag på 60-års fest om jag inte blir helt jätte sjuk (håll tummarna för det med). På söndag måste jag upp early, early igen för att åka till Oxford. Får väl sova på bussen dit om inte annat!

Antar att jag inte kommer vara speciellt aktiv här imorgon, så ha en underbar dag! Nu ska jag plocka ut linserna och borsta tänderna, plocka fram blyertspennorna och suddet. Fy 17 för prov alltså.



A walk to remember; Calton Hill in Edinburgh. Kallt som fan.

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Magnus R.

"Nästan så att jag var tvungen att fälla en tår" - Jag gråter floder varje gång jag ser den filmen! Så underbar film! :D /Den där Magnus

2009-04-08 @ 19:48:31

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback