Emma är hemma

Fyndig rubrik va? Jepp, så kul är jag :) Har varit hemma en stund nu sen jag kom hem från stan. Vi tog bussen hem igen efter promenaden på dryga två timmar in till Brighton längs Sea Front. Det tar typ en timma att gå in om man går fort ;) Solen sken och jag kunde gå i bara linnet en bit! Mys pys att promenera med sin knäppis-korkis <3

När vi närmade oss Brighton och Brighton Pier blev det riktigt mycket folk på strandpromenaden, det märks att det är fint väder och att alla vill ta tillfället i akt och vara ute. Ett gäng skönta typer från skolan satt på stranden vid piren så vi gick dit och satt där några timmar. Rickard och Anton spelade gitarr, jag köpte en glass, Nils ritade på stenar, Jenny smuttade på kaffe och de andra gjorde nog lite liknande saker de med. Mysigast var nog att ligga på Nils rygg och känna solen i ansiktet.

Snart är det dags för käk, tanten ringde nyss och sa att hon var lite försenad, men det är lugnt. Ingen orkade göra nåt speciellt idag så det blir nog en kväll inne med filmer. Kan vara skönt ibland det med! Saknar er fina människor där hemma! I påsk får jag träffa några av er :)

Nu kom tanten, fish and chips blir det tydligen! Jisses. Bra att jag fick mig en promenad på över tiotusen steg idag!



Pussar är bra. Väldigt bra.

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback