Sådär faktiskt...

Nu lutar det mesta ner. Alltså känslomässigt. Illa. Fy. Inget känns kul just nu och jag vet inte vad jag vill. Hatar verkligen att inte veta vad jag vill. Det var det jag syftade på i förra inlägget (Hjälp!). Jag behöver lite hjälp eller tips på vad jag vill göra, vad jag har för framtidsplaner osv. Känner ingen inspiration what so ever och inget känns speciellt kul just nu. Jag vill inte känna så här, jag är ju egentligen en positiv jäkel som ska skratta och inte få fram ett enda förståndigt ord för att jag bara skrattar. A du fattar? Eller antagligen inte. Botten. Skit. Blä. Okej, jag vet att det är destruktivt att gräva ner sig men det är svårt att undvika det när man inte vet.

Jag är en sån där person som vill veta och som vill ha koll. Kontrollfreak? Nja, men planeringsmänniska mer. Eller ja jag gillar att ha saker och ting i ordning, organiserat är ett annat bra ord. Jag och min Filofax har minst sagt en oändligt kärleksaffär. Det säger en hel del.

Nej nu ska jag kanske göra nån läxa, eller inte, har ingen lust och Thom (en av lärarna) bryr sig ändå inte så det är nog okej. Puss å godnatt.



En gammal bild från förr.

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback