Casablanca one more time!

Oh yes, som rubriken skvallrar om, det blir en utgång ikväll på jazzklubben Casablanca! Trots att jag i morse ville skjuta mig själv för att jag läst så länge natten innan och jag var tröttare än tröttast så ska jag banne mig ut och svänga mina lurviga (obs! inte lurviga i verkligheten, bara talesätt!)! Jag och Amanda ska vara smarta och dela på en flaska vin och sen blir det MAX en öl väl ute. Det bästa av allt är att det bara är £1 i inträde idag, på helgerna är det £7 och det hade jag aldrig haft råd med! Jepp, jag börjar allt fatta att jag är en student nu, innan har jag liksom inte fattat. Det var allt på tiden, med bara sex-fem veckor kvar i England ;)

Snart är det dags att göra sig klar för Boxningen kl 18.15. Yes, yes. Är inte vidare pepp just nu men det kommer! Känner mig lite mör efter dagens eftermiddagssolning på gräsmattan bakom skolan och läxorna? Äsch kan skriva essayn imorgon! Iofs är det Murder Mystery Evening på kvällen och vi ska alla vara utklädda och försöka lösa vem som har dödat någon och vem som kommer bli mördad. Spännande! Men det är ju först kl 18 så innan dess ska jag väl hinna skriva min Essay!

Dags att rulla vidare! Hej hopp och ha en strålande kväll!



Jag och Sofie, när vi skakade rumpan senast på Casablanca! Love, love! Notera bilen bakom oss, där stod DJ:en. (Emelies bild!)

/emma.

P.S. Jag läste ut
boken idag. Såå bra!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback