Guess what!

Jag besökte tatueringsstudion idag som Julies äldsta dotter tipsade mig om. Jag tänkte gå dit och kolla och se vad det kostade osv. Vilket resulterade i att jag skaffade en tatuering! Jäklar! Jag visste att jag skulle göra det om jag åkte dit! Varför dra ut på saker och ting? Det är konturen av ett hjärta som jag ritade själv (killen fick inte till det enligt mig, jag ville ju ha den perfekt och så som jag tänkt mig!!) på handleden (insidan) och den är sååå fin! Jag trodde jag skulle dö när jag fick se nålen, tjock som fan och skitläskig, men det var inte farligt! Det var som att bli stucken av en geting eller nåt men så fort han slutade tatuera slutade det göra ont också, nu känns det inget tex och det hela var över på under en minut. Yeey! I love it! Visar bilder imorgon, om det går vill säga, stoppade in mitt minneskort i Cecilias dator och nu får vi inte ut det - oops! Så förhoppningsvis blir det bilder imorgon! :)

Åhh. Såå kul! Den är så fin, så fin!

Btw, sitter i Pavilion nu och kollar på Hitta Nemo - bästa filmen förövrigt! Ska väl snart dra hem. Presentationen om Cream Tea gick bara fint och det är så skönt att det är över! Imorgon ska vi besöka ett slott och efter det blir det vinprovning på en vingård :P Sen är det helg! Utflyttningsfest hos Sinan och grejer. Mjau.

/emma.

P.S. Detta är inte ett skämt! :)


Fina kommentarer
Postat av: Maja

SKojar du med mig!!! Nu kommer jagh aldrig kunna skaffa ett sånt hjärta ju, du kommer bara tjata om att du hade det först då!! GUUD vad orättvist, jag vill också!!!

2009-05-14 @ 22:45:52
Postat av: Maja

SKOJAR du med mig?!??!!?!!! Nu kommer jag ju aldrig kunna skaffa en sån, för du kommer tjata om att du skaffade först.. etc...går typ runt o tänker på att jag vill skaffa en sån när jag är arton..



GUuuuuD vad orättvist,













<3

2009-05-14 @ 22:49:46
Postat av: Emma

Skojar du med mig? Jag får väl skaffa vad jag vill?! Tänkte på ett hjärta och nån annan stans först men det passar bäst där så därför valet av den kroppsdelen. För det andra så tänkte jag inte ens på att du ville det samma, trodde inte du skulle vilja göra det heller?! Men men. Du får ha hur många hjärtan på handleden du vill, en syster grej? :) Puss på dig, älskar dig <3


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback