Dubbeldate

Kom hem för en stund sen, (halv tio?) efter en dag på Universitetet och sen stan. Hade en intressant föreläsning kl 14 och sen drog jag lite spotant in till stan för att träffa N (♥) och N (aka Permobilen;) för att "hänga" lite, vilket i sin tur ledde till att jag inte tränade (shame on me!). Vi käkade alla tre Mongoliskmat (första gången för mig, kuliga grejer!) på Sveavägen och nu är jag jättemätt. Det var jättetrevligt! :) När jag kom hem hade Mamma bakat en supergod chokladig kaka också så det var bara att hugga in när jag kom hem :) Det var massa choklad i den, med hallon på toppen och grädde till. MUMS! Frossardag med andra ord! Och ingen träning, hej ja...

Imorgonbitti kl 9.30 ska jag upp och träna iaf, PowerStep igen. Det är så jä*la jobbigt och man får liksom varför-har-jag-gett-mig-in-på-det-här-igen-tankar varje gång när man står där och hoppar som mest. Hujedamig. Tur att Loijs också ska träna så jag inte bangar!

Sen drar jag direkt till Centralstationen för att åka till Uppsala. Ska nämligen äta middag hos Farmor och Farfar (F&F) med alla kusiner imorgonkväll och sen sova över (Maja och jag) till lördag. Men det första jag gör när jag kommer till Uppsala är att jag ska träffa söta Karin! Vi gick i samma (musik)klass i 7-8an i Strömstad och nu pluggar hon till stordjurs (?) veterinär i Uppsala. Man måste passa på! Ska även skriva min fyra sidor långa analys imorgon innan middagen tänkte jag. Har inte tid att göra det sen i helgen. Bara att göra det! Just do it.

Nu, packa lite till imorgon eller sova? SOVA. Hoppas dagen varit fantastisk, det har min :)

Pusss å natti!



Borde köpa Breakfast at Tiffanys på DVD snarast!

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Hedvig

Du kan låna Breakfast at Tiffanys om du vill - jag har den! Dock har jag aldrig sett den... Inte ens öppnat förpackningen, haha.


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback