En detalj bara

Dagen blev som planerat - utom just det att jag och Loijs hoppade över träningen. Känns jäkligt skönt faktiskt. Riktigt skönt. Var inte ett dugg pepp - även om jag vet att man blir det efteråt. Meeen, jag är inte en dålig människa för det. Loijs och jag har lovat varandra att träna imorgonbitti istället - två pass bara för sakens skull. Bra. Pluggandet då? Jovars, fick läst en artikel/del ur bok idag och den var lång - 52 sidor! - men nu är det klart, ska sammanfatta det sista bara. Sen är det bara en text kvar att läsa till på tisdag - skönt. Känner att jag måste ligga före - grymt!

Kl 14 imorgon kommer lite släkt för att fira mig då jag fyller hela 22 på söndag. Ska bli lugnt födelsedagsfika med gott och trevligheter. Inte varje dag man träffar moster S, kusin D och mormor! Shit, att det har gått ett helt år sen sist alltså. Hela 22 år gammal är jag snart. Bara 1½ dag kvar som 21-åring då. Coolt? Vemodigt? Fast som farmor säger, om man tänker vad som är alternativet så är det väldigt bra! Håller med. Helt.

Just! En spännande sak hände på vår väldigt långa "fika" (jag fikade inte), kul kul! Kanske berättar mer sen ;)

Nu ska jag landa i nuet och andas. Fredag. Det blir räkor till middag med mamma och fina syskon. Underbart gott - ja shit vad gott! Kärlek!

Pusss



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback