Jäkla dag!

Dagen har varit lite motsträvig - minst sagt - först glömmer jag mobilen hemma (gaaah!! nr 1), sen går det ganska bra tills vi har ätit lunch och jag glömmer min matlådepåse i cafét och sen kommer tillbaka och då är den borta - min eftermiddagsmacka! (gaaah!! nr 2) När föreläsningen är klar kl 15 drar jag till biblioteket för att hitta Loijs, och plugga tills träningen 19.30. Inte en endaste liten, pyttig plats för mig där - massa dumma studenter som pluggar (gaaah!! nr 3). Går en sväng förbi "Hittegodsavdelningen" men de har inte fått in nån jäkla vit Lindexpåse (gaaahh!! nr 4). I det läget säger jag till Loijs som försöker hålla skenet uppe "Jag är ASFÖRBANNAD!!" Hon säger lugnt "Jag märker det". Farligt läge, farligt stumpan! Men. Jag köper en macka (istället för min snodda/slängda medhavda macka) och slår mig ner på en bänk i "gången" mellan D och E huset. Som tur är vänder det lite och jag lyckas läsa klart texterna till på torsdag! High five till mig! Ska bara svänga ihop en sammanfattning imorgon på det jag läste och sen är saken biff.

Imorgon alltså, filmvisning på Filmhuset Gärdet kl 10-12. Sen ska jag möta upp söt ♥ och dra hem till mig. Ska även laga middag till "lilla" familjen till kvällen så det blir ett inköp av diverse middagsprylar innan jag äntligen kan slappna av efter dagen. Iofs inte någon direkt jobbig dag imorgon - är nog mest trött nu och eftersom jag skriver om det nu så. Ehh.. Fokus borta!

Drar nog till sängen snart som katten. Ett rykande färskt Gossip Girl avsnitt innan jag somnar kanske? Missade Desperate Housewives men det är inspelat till nån annan kväll :) Imorgon kommer bli en mycket gladare dag än vad denna dagen blev, även fast den var bra, inga gråa moln alltså - snarare rosa!

Puss å gonatt!



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback