Knaggligt

Just nu: Sitter och försöker skriva en artikel om en designer på engelska för en kul grej jag kanske har möjlighet att delta i. Vad händer? INGET. Jag är trött, noll fokus, känner att jag måste fixa det här nu. Vill bara skjuta upp det och gömma mig. Vill inte, vågar inte. Men varför? Det här är ju "världens" chans! Bara gör det och släpp det sen, sen får vi se om det är bra nog eller inte. Men kom inte och inte försök först! Helst vill jag bara strunta i det och tänka att det aldrig hänt. Vad är det med mig?! Världens roligaste grej ju!

Idag: Har haft en kanondag! Vände helt på schemat och träffade N imorse istället för på eftermiddagen, myspys, sen åkte vi in mot stan och jag vidare till Universitetet. Käkade lunch med Loijs (morotssoppa!) innan jag gick till "syo-tanten" för min instutition och snackade om min framtid. Känns lite positivare nu! Jag behöver inte lägga mig ner och dö för att jag inte vet PRECIS vad jag ska göra nästa höst liksom. Det är okej. Ska däremot börja bläddra i utbildningskataloger och snacka med examinanämndet (?) om hur man kan plocka ihop olika kurser till en Fil. Kand. på det sättet. Så kanske jag kan gå den vägen och få det bästa av allt jag gillar och är intresserad av. Mm. Det ska jag filura ut!

Sen när jag skulle dra hem tog jag en sväng på stan för att fixa en grej, gick förbi Bookbinders i Sture Gallerian för att se om Josefin-fin-fin jobbade och det gjorde hon! Kom precis när hon slutade också så vi fick oss trevlig kvalitétstid över en smoothie (jag) och morotskaka (hon). Mys! Älskar spontana saker, speciellt när det blir så bra liksom :)

Imorgon: Är det filmvisning och föreläsning som står på schemat, ska även träna efteråt, innan jag drar hem hade jag tänkt. PowerStep. Dör redan nu vid tanken av det... Kanske för att jag känner mig dödstrött. Ska nog gå upp och göra mig iordning så jag bara kan sova sen när jag pratat lite i telefon och bläddrat i utbildningskatalogerna. Så får det bli. Skönt!

Hoppas din dag varit fantastisk! ♥



Ett steg i taget. Eller flera små tassar fram...

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback