83 av 86

Fyra ord: JAG ÄR SÅ GRYM!

Idag har jag både haft seminarium och nationellt prov i Engelska A. Om jag rockade på båda? Självklart!

Seminariet gick strålande. Träffade bl a Joanna och Lovisa innan och vi diskuterade våra modefotografier inför seminariet där vi skulle visa just våra egenvalda modefotografier. Två timmar alltså. Vi blev indelade i grupper där vi gick igenom frågorna vi skulle besvara till boken och artikeln vi valt innan vi sen fick gå upp som grupp inför alla och sammanfatta vad vi kommit fram till och sen presentera vårt foto. Det gick toppen! Jag var inte ens lite nervös när jag stod där uppe! Brukar alltid få lite hjärtflimmer men nu - nada! Väldigt intressant att höra allas åsikter om studium och punctum och deras tankar kring "mupp-boken" (som jag faktiskt börjat gilla nu).

Sen lunchade med Lovisa som åkte till London direkt när hon käkat upp, jag satt kvar en stund med en annan kursare, Hedvig och snackade lite innan vi begav oss till tunnelbanan. Jag åkte till Lidingö Centrum och köpte en Risifrutti och choklad (mm!) till nationella provet. Satt på bibblan en halvtimma innan jag tog bussen till Hersby Gymnasium.

Jag fick provet och skulle börja med "Listening", första delen var att förstå vilket yrke personerna snackade om och skriva ner det i rätt ording. När exemplet de tog upp inte stämde - yrket de snacka om fanns inte ens på mitt papper! - blev jag lite fundersam men forstatte, tänkte att jag hört fel eller inte fattat. När sen förstod exakt vilka yrken de snackade om men att de inte fanns med på provet kändes det jättekonstigt. Men jag tänkte att det var väl jag... Sen när de sa att nästa del av provet skulle handla om "Mountain... nånting" fattade jag att jag fått fel CD, det skulle handla om "The Queen of Rockabilly" inte om om berg! Fick gå ner till komvux-tanten och be om rätt CD vilket jag fick och efter det gick det super! Efter Listening-delen var det dags för läsförståelse (reading) och det gick även det galant, var klar fortare än tänkt. Sista och tredje delen var "Writing", ämnet var datorer och internet. Tror jag fick ihop en bra text ändå och hoppas såklart på ett bra resultat! När jag lämnade in den hade komvux-tanten rättat mina två första delar och sa att jag låg på ett starkt MVG och aboslut tyckte att jag skulle tenta upp Engelska B också. Bara tre fel på båda proven! :D Behöver jag säga att jag skuttade av lycka därifrån? Det skriftliga ska rättas och jag ska köra det muntliga sen är jag klar med Engelska A!

Kallt som katten var det när jag skulle åka hem vid sju tiden. Burr! Och nu borde jag städa rummet, ser förjäkligt ut! Tänkte ta ledigt från planerad träning imorgon så jag hinner fixa kvar innan jag ska till Centralen. Det blir kalas det!

Nu: Greys Anatomy.

Sen: Sov gott!

Pusss



/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Hedvig

starkt MVG ? GRATTIS !!!! <3

Postat av: Emma

JA! Tack så mycket!! :) Fick MVG iaf på de första två delarna, får se hur uppsatsen gick och hur det muntliga går :)

2009-10-17 @ 10:06:46
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback