Hinner inte landa

Nu är jag hemma igen efter ett PowerStep pass med mamma på Gärdet. Svinjobbigt som vanligt. Men lätt värt! Käkade både biskvi och kanelbulle i eftermiddags. Mums. Så jag tog i! Mina ben var som gele på andra konditionslåten. Aj aj. Men med lite middag i magen och klockan som närmar sig 21 blir det Desperate Housewives och relax.

Har haft en ganska produktiv dag i skolan idag, har föreberett och disskuterat kring Seminariet vi (mina närmaste kurs-buddies och jag) har imorgonbitti. Tror det blir bra faktiskt, har valt ett modefotografi som jag gillar och jag ska säga varför jag valt det, utifrån punctum. Den som inte vet var det är kan slå en pling så kan jag göra ett utlägg på ca tio minuter, kan blanda in studium, konnotation och denotation också om du vill. Fina grejer! Läste nästan ut kapitel 1 i The Fashioned Body efter föreläsningen idag, bara tre kapitel på över 100 sidor kvar sen till måndag! Woho! + en eller annan elektronisk artikel.

Imorgon blir det ännu en lång dag (börjar bli lite less att aldrig få vara hemma och bara pausa) då det är två timmar ovan nämnda seminarium följt av fyra timmars nationellt prov i Engelska A - betyget ska upp upp från G! :D Kommer nog vara lätt slut imorgonkväll också, ska iaf inte träna. Och resten av veckan har jag tagit ledigt när jag får besök :)

Äsch. Lite te till DH och jag har min kväll under kontroll.



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback