Ladies night

Igår var jag ute med fin, fina töser från min kurs! Vi träffades vid "svampen" (haha) och gick till Vapiano där vi åt god - oh så god - mat! Tror bestämt kocken som gjorde min mat flirtade med mig - haha! Han trodde jag var full för att jag inte hörde vad han sa - iofs inte så smickrande... - frågade vad vi firade, vad Modevetenskap är och vad jag tycker om dagens mode (ehh?!). Aja. Jag beställde nån pasta med jätteräkor, spenat, pesto, gräddbaserad sås - mmmmm! Himmelriket!

Vi drack vin och sen vid elva började vi fundera på var vi skulle gå egentligen - inte helt lätt när det är måndag och alla typ har stängt. Illa planerat med tenta på måndagar! Vi drog till Hornstull och Strand där jag stannade kvar i typ en timma innan jag kutade till sista t-banan. Trodde jag ja, jag skulle tydligen ta en buss! Aj aj. Som tur var fick jag hjälp med kommunaltrafiken och kom hem kanske halv tre. :)

Sen sov jag till halv tre idag också. Det var länge sen det! Förut (i mina ungdomens år) kunde jag utan problem sova till fyra på helgerna. Herregud. Vadå ångest att man missar hela dagen? Nu är det bäckmörkt ute också.. :( Vill ha sommar och solsken!

Anyway, här är bilder från igår!



Hedvig och Marja på Vapiano.



Många skratt :)



Försök till poser...



Av denna donna fick vi läppglans som ska förstora läpparna en aning - aj aj vad det stacks!



Enda kortet på Joanna, har starka aningar att hon raderade kort på henne... Hum. Snyggo!



Sicken brud va, Lovisa i egen hög person :)



Avslutande bilden från min kamera.

Joannas bilder, snodda från Facebook - vad annars:



Middag på Vapiano var det ja.



Fina Lovisa.



Här har vi kamerans ägare, Joanna, och Hedvig!



Jag.



På strand - Marja spexar!



Jag är vanlig ;)



Sen drog jag hem. Ville inte sitta en timma ute i regnet och vänta på bussen hem kl tre, när Strand stänger kl två. Cool bild va? Fina färger också :)

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback