Livet

Min helg har i stort sett inneburit softa, äta, slöa. Jag har läst ca 15 till sidor i "mupp-boken" och jag har ca 60 sidor kvar. Woho. Ska ha läst ut den till imorgon för att kunna gå igenom den med några kursare och förbereda för Seminariet vi har på onsdag. Jag fattar noll! Boken är kryptisk och förjäklig helt enkelt. Tänkte ta tag i den nu, om en stund.

Men först: DUSCHA! Kommer bli helt fantastiskt. Ahh. Sen ska jag sminka mig lite och krypa ner i rena, tvättmedlesdoftande kläder. Härligt! Efter söndagsmiddagen vi ska ha här hemma kl 17 ska jag och Loijs åka till Eva för scone och myskväll. Älskar mina vänner <3

Nästa vecka blir intensiv till en början, ska ha en föreläsning, seminarium och nationellt prov i engelska A och på torsdag får jag besök till lördag :) Så därför gäller det att jag läser som bara den och ligger i fas till föreläsningen på måndag (ska bara läsa fyra kapitel till måndag i en bok med långa kapitel). På söndag ska Farmor och Farfar komma till Sthlm då vi bjöd hit dem i deras födelsedagspresent. En dag med oss barnbarn - vilken vinst! Hehe. Nej men det ska bli riktigt mysigt. Hoppas på fint väder, en promenad, en trevlig lunch och kanske ett muséeumbesök!

Fast nu, duschen hägrar. Later sugarpies!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback