Mer plugg?!

Jag känner mig ganska slut i huvudet om jag ska vara ärlig. Känns inte som om jag har pluggat så ihärdigt till 100% men pluggat har jag iaf. Har bara hälften av en artikel kvar att läsa och sen har jag läst ALLT när det gäller kurslitteratur och artiklar. Galet. Dock kommer jag ju inte ihåg allt för det... Men någonstans orkar jag inte mer, det jag inte kan nu kan jag ju inte heller om en timma. Klart, att repetera är ju inte fel, anteckningarna ska jag gå igeonom en gång till och sen ska jag också plugga in modet i historien, Medeltid, Renässans, Barock, Rokoko, Modernitet och 1900-talet. Phu. Det gäller att hålla tungan rätt i munnen om man säger så! Jag gillar inte direkt att slipa på detaljer och gå igenom samma sak om och om igen, jag vill gå vidare! Men imorgon från kl 9 och några timmar framåt får jag släppa det och njuta!

Ska fira på bästa vis med härliga tjejer från kursen! Verkar inte som om det blev någon arrangerad tentafest, ingen ville ha ansvar för det och ingen har väl tid med det när man ska plugga till en tenta. Därför kör vi själva på något skoj efter tentan! Alla som vill får hänga med såklart :) Blir väl till att åka hem och byta kläder och sen middag och härlig dryck på mysigt ställe - den vet man aldrig vad det hela slutar! :) Längtar som 17 tills dess att tentan är över alltså...

Tror att jag ger pluggandet max en timma till, sen går det nog inte mer. Ska upp tidigt, tidigt imorgon också. Bestämde med Lovisa att ses i skolan reda åtta, en timma innan provet, för att gå igeonom lite och ge varandra moraliskt/peppande stöd - eller nåt sånt :) Oj, nu blev jag lite nervös ändå! Men äsch, jag kan det övergripande och då borde jag få minst godkänt (E) och då ska jag vara nöjd! Första tentan i hela mitt liv ju. Känn ingen press liksom ;)

Puss och gondatt på er (känns som att klockan är minst nio...)! Hålla tummarna för mig imorgon!



Jag kör en modevetenskapligfråga till er: Vem har designat denna klänning? (Konst möter mode).

A. Dior
B. YSL
C. Chanel

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till på tentan nu! det kommer gå kanon , det är jag övertygad om!

2009-10-25 @ 23:38:55
Postat av: Emma

Tack! :) Jag hoppas också det! Om några timmar är det över... Längtar!

Postat av: Maja

Hm, jag gissar på YSL.. Chanel kör mer kvinnligt, figursytt och så, och Dior kör mer fluff-fluff-volanger och snygga figurer.. YSL känns mer moernistiskt och extrema..

Äh, vad är rätt?! Blir ju nyfiken här°

2009-10-26 @ 21:10:53
Postat av: Emma

Helt rätt, klänningen heter the mondrian dress och är mycket riktigt designad av YSL 1965, ispirerad av konstnären Mondrian och hans tavla. Grattis! :) Fast gällande Chanel, så började hon började med att designa den enklare och sportigare stilen för kvinnan 1920-30, raka linjer, mörka färger osv. Så kvinnligt till en viss gräns då!

2009-10-27 @ 15:40:15
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback