Morrn, morrn!

Gissa vilken galning som gick upp kl sex imorse? Alltså för en timma sen, och i princip är klar att möta dagen (ehh... ja när jag väl kommer på vad jag ska ha på mig, fixat håret och packat träningskläderna alltså) - jo jag. Och twisten? Jag är "ledig" idag! Iofs, pluggar man ska man ju vara duktig mer än på föreläsningarna, men det känns liksom som att jag är lite väl ambitiös ibland - vilket bara är strålande! Att jag känner pepp inför en dag på Universitetet liksom! Woho - bara att tacka och ta emot. Dock är min iPod urladdad, var är min sladd? Den är spårlöst. Får se om syrran vill vara en darling ännu en gång (hon har också iPod-laddar-sladd) - oj jag hade kvar sladde sen sist ^^ - Thank god för en söt systeryster!

Ligger två-tre plus på min personliga pluslista idag föresten! 1, Jag har matlåda till lunchen idag. 2, Jag har gjort en macka med ost och gruka att ha till kaffet jag köper på SU. BLESS! 3, Hum.. Äsch, alltmänt bra start på dagen helt enkelt!

Jag måste ändå säga att jag är glad att jag sällan vaknar och är på dåligt humör, visst - jag är trött som tusan som alla andra - men jag är sällan, sällan grinig och förbannad när jag vaknar. Vet dock inte hur mycket påfrestning (tjat någon?) som behövs för att jag ska bli sur på morgonen, men det händer så sällan att jag inte har någon koll. Något att vara glad för antar jag, för vem har lust att vakna sur som ett citron varje morgon? Nä, precis, hellre glad som en sol! :)

Ha en fantastisk dag! Det är torsdag, snart helg för dem som kämpar för den, en helt vanlig dag för vissa och kanske en dag då något extra speciellt kommer hända... Vem vet, det är din dag och du väljer vad du gör med den! :)

Pussar å kramar



Pyssla lite kanske?

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback