Sjukt bra

Coco - livet före Chanel, får man säga att det var en av de bästa filmerna jag sett? Den hamnar verkligen i den kategorin! Den var verkligen fantastisk. Och ännu mer fantastisk blev det i och med att jag läst så mycket om Chanel i och med Modevetenskapen samt att jag känner igen övriga modet kvinnorna (och männen, dock inte lika utmärkande) hade. Helheten får en helt annan betydelse! Jag är lyrisk.

Ögonen går lite i kors, dags att sova känner jag. Imorgon blir det mer plugg men först två timmars träning, Body Pump och Steamy Windows ("porrig" dans-aktig klass), hoppade träningen imorse då jag pluggade med Joanna och Lovisa här hemma hos mig istället. Föreläsningen i eftermiddags var intressant som vanligt, sorgligt bara när vår kursansvarige sa hej då och att det varit kul att undervisa oss bla bla bla. Vemod. Tänk att vi läst 15hp av 60hp nu! Ja, om vi fixar tentan på måndag.

Tentaångest? Inte alls faktiskt. Jag känner mig lugn - för lugn? Borde jag vara mer nervös? Det känns ändå som om jag lärt mig så mycket och ser på foton/tavlor/film/kläder på ett helt annat sätt, jag har fått en större förståelse för mode helt enkelt. Och nu ska ni inte tro att mode är något som modebloggare visar upp i sina "dagens outfit bilder", det är mycket mer än så! Men det får jag ta en annan gång, på tok för trött nu.

Just! Käkade med Eva innan bion på Rice, massor med sushi blev det! Buffé med massa annan asiatisk mat också - jag var glad och jag blev mätt, ack så mätt. Sa inte jag att jag skulle sova?

Puss å gonatt!



Hon är bara för söt och otroligt duktig skådespelerska!



Vilken kvinna hon var ändå, Coco Chanel...





SE DEN!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback