Sömnpiller/Symposium

Symposiumet idag på Filmhuset på Gärdet. Gäsp! Jag höll på att somna ca 1000 ggr under de första två timmarna, ville dra där ifrån på rasten men stannade kvar tills lunch, ville ju se hur Breward (The Culture of Fashion författaren) såg ut. Blev smått förvånad, hade förväntat mig typ en gammal gubbe som ätit mycket gott i sina dagar. Men istället stod det en mörkhårig, smal och lång snubbe runt 35-40 (max) framme på scenen. Fördommar ja. Som tur var satt jag och Lovisa (kursare) och "busade" (gjorde annat, fnissade och grejade á la högstadiet) så jag höll mig fri från nickningar efter rasten och den andra sessionen. Finns det någon jobbigare känsla än att vara trött och nästan somna när man vill och måste vara vaken? Undrar jag...

Lunchen bestod av sushi - love! Sen ville jag fika (som vanligt, jag vet, jag borde läggas in på avvänjning) och vi gick till Tösse bageri som jag aldrig besökt och alltid velat besöka. Mys! De är så söta tjejerna från kursen jag hänger mest med :) Jag höll nästan på att få se Chanel filmen med Lovisa, men det får bli en annan dag (om inte annat som research till min kurs - liksom okej att göra av med 90kr på bio då).

Fantastisk dag med andra ord! Kallt som katten ute också, men det är fint. Krispig, kylig luft som nyper en i kinderna och friskar upp alla sinnen. Speciellt mysigt är det när man har på sig många lager av koftor och sjalar. Min nya vinterkappa åkte till och med på idag. Ja, härligt.



Morotskake muffin - igen?! - och kaffe på Tösse.



Min kursare Joanna (som antagligen skulle skjuta mig om hon visste att jag la upp bilder på henne här?!) och jag + min muffins.



Så här glad blir jag av att fika!



Närbilder är ju kul.. Eh. Mums och slurp sa det så var den slut!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback