Tadaah!

Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska sammanfatta den här dagen. Men det har liksom varit riktigt bra samtidigt som jag fick en rejäl dipp och höll på att somna lite på första delen av föreläsningen. Var hos Lovisa och pluggade, slipade på vår tidslinje, tog sin lilla tid men nu har vi lite mer koll på modet och dess förändring. Ska renskriva i datorn nu tror jag och skriva ut till imorgon :) Oj, vad vi skrattade idag också! Gick knappt att sluta när vi kom igång - underbart!

Imorgon blir det snarlikt upplägg med plugg hos Lovisa, har ingen föreläsning så jag kör på ett DansAerobics pass till kvällen istället :) Kommer bli kanoners! Matilda kommer också joina så vi blir fyra brudar i en etta med modevetenskapsböcker - kalas, kalas!

Glass någon? Ska iaf sätta mig med Word och min tidslinje nu, kombinerat med Sveriges fulaste hem - kommer nog gå fantastiskt bra! ^^

Puss!



Joanna tog sjukt snygga bilder alltså ;)



Lunch! Joanna kör på något nyttigare lunch än Lovisa och mig - sjukt snygg bild det här med ^^

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: STYLEMIND

Hej! Jag googlade modevetenskap och hittade bla dig, vi läser samma kurs :) mycket plugg nu.. suck.,.. nu ska jag läsa lite till!



kram


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback