Tentan avklarad - nu kör vi!

Tentan är avklarad! Skönt så in i bänken (säger man så nu för tiden?)! Hur det gick? Svårt att säga. Det känns ju som om jag verkligen kan det här nu men det var ändå klurigt att sätta egna ord på frågornas svar. Mer än hälften var tre-valsfrågor så det var inte mycket man skulle skriva själv - de kunde jag typ! Men resten då? Jag måste bara få godkänt iaf! 30 av 60 ska jag väl lyckas skrapa ihop?! På måndag nästa vecka vet vi...

Åkte in till stan efteråt med sköna tjejer från kursen, alla kände att de skulle köpa något som belöning. Det blev lite grejer för min del (berättar mer imorgon!) och en lunch på Rice (där jag var senast i fredags med Eva förövrigt). Åt mig mätt på sushi och friterade räkor med sötsur sås - illamående! Men gott, gott.

Nu är jag hemma sen en stund, har öst på med svart ögonskugga på ögonlocken och ska strax sätta igång med håret. Vi ska alltså ut och fira att tentan är över! Ska äntligen få gå till Vapiano och käka Italienskt, efter det blir det bar/pub och sen kanske lite dans om vi har tur! Känns ju inte som om måndagarna är festernas dag direkt. Men Berns hade tydligen öppet och igång varje dag! Har inte varit där än heller så... Yeey!

Känns grymt bra att jag har gjort den här tentan nu, hela helgen gick liksom bort och det känns som om det är fredag idag! Bästa: jag är ledig två veckor!! Höstlov x 2 veckor någon?! Ha! Dock ska jag plugga till Engelska A muntiga delen, samt Engelska B, bara att passa på när man inte har kurslitteratur att läsa! Duktigt, duktigt Emma.

Nya klänningen åker på! Puss å hej och ha en skööönt måndagkväll!



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback