Fullspäckad dag

Måste ändå säga att jag är ganska nöjd (läs: asnöjd) med min insats idag. Har träffat Eva, Loijs och Josefin vid olika tillfällen, fikat två gånger och ätit lunch en. Hittade typ en korsett, det är mer en body (hummm) men raffig då. Loijs är mycket skeptisk men Josefin godkände den så det känns bra! Ska se vad jag har till och därefter bestämma mig för om jag ska köra på "korsetten" el inte. Tänker inte säga än vad jag ska vara, men när jag visar en bild på en avgörande detalj jag inte köpt än kommer alla pusselbitar falla på plats ;)

Så, Eva och jag har haft en strålande dag på Söder! Vi sågs på Götgatan där vi traskade ner mot Medborgarplatsen och bortåt. Jag svängde förbi Swahili Bob där jag ska göra min andra tatuering! Bokade tid. Men gissa om jag ska vänta länge tills jag får göra den! Den 11 december har Klara (hon som var bäst för mitt motiv) tid för mig. DECEMBER! Aja. Då hinner jag definitivt fundera och dividera vidare... Efter det svängde vi om Café String (vårt älskade brunchställe) och tog oss en varm (mer toastad kanske) macka och jag en kaffe. Aah! Sen gav vi oss vidare och köpte nödvändiga och några onödvändiga saker. Sen blev jag fikasugen (nähä) och letade fik. Då utbrister Eva "Muffins Fabriken!" Jag hoppar upp och ner och klappar händer (lätt att föreställa sig för er som känner mig) och börjar nästan småspringa dit. Har aldrig varit där och det känns verkligen som en milstople i mitt liv. Skämt och sido. Jag tog mig en Morotskake-muffin och var i himmlen.

Eva drog hem och jag hoppade av vid T-centralen för att kolla in H&M på Drottninggatan, jag skulle bara ha en korsett och jag hade sett några korsett-historior just där. Där nånstans kom Loijs och skrämde mig, sa att hon inte orkade träna och drog hem. Men Josefin hade ju ringt och sagt att hon var på väg in till stan så jag hookade upp med henne och snackade en massa över en smoothie på John Chris. Vi kommer så bra överrens Josefin och jag, speciellt när det gäller en sak: Twilight. Senaste nytt är "Eddie, Eddie åhh Eddie!!" - vi är så barnsliga :)

Sen åkte jag hem via SATS på Lidingö och svettades ihjäl på Step-passet. Och efteråt: grymmaste känslan - att jag är grym helt enkelt. Känner mig så sjukt duktigt efter att jag har tränat!

Imorgon ska jag till Filmhuset på Gärdet och kolla in massa föreläsningar från kl 9-17.00. Även på lördag ska jag dit, men bara mellan 10-15.00. Ja, det är alltså för min kurs räkning :) Kommer bli great!

Time to put my feet up (done and done)!

Pussss



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback