Ännu en dag i mitt liv

Idag har jag haft mitt livs första Seminarium! Jag är så grym. Och nej, det var ju faktiskt inte såå farligt som jag trodde att det skulle vara. Jag sammanfattade min artikel innan i biblioteket med tre andra tjejer från min kurs så jag hade ganska bra hum om artikeln. Även om den var väldigt knepig och dan. På seminariet blev vi indelade i grupper och snackade ihop oss i ca 45 minuter innan vi samlades allihopa och snackade om frågorna tillsammans. Och vet ni vad, jag sa en sak inför alla! Jag tänkte, nu säger jag det, nu säger jag det och han få en puls som låg på 180 innan jag väl sa det. Men jag sa det! :D Så nu har jag gjort det. Nästa gång ska jag besvara frågorna lite bättre innan själv.

Sen käkade jag en macka innan jag drog till SATS Lidingö och Box-passet (bytte pass från Combat till Box då Loijs var mer sugen på det än att stå på väntelistan) som jag körde med Loijs. Riktigt kul som alltid!

Men nu kära vänner ska jag skriva mitt första arbete i denna kurs, jag har i princip inte börjat så det är ju en del att sätta på print. Visserligen är det bara första utkastet som ska till min lilla Peer-review-grupp så det måste inte vara helt klart. Men ändå, man får ju mer feedback ju mer man har skrivit!

Let's go!

Puss!



/emma.

Just det, jag älskar mitt liv!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback