Bland flätor, litteratur och namnsdagspresenter

Min dag har "som vanligt" varit bra - inga nedåtgående sprialer här inte! Började med en ganska tidigt morgon för att åka till SU och dagens föreläsning kl 10. Intressant som vanligt och riktigt kul, älskar vår kursledares exempel på Kawamuras teori:

"att jag känner mig fin i mitt nya skärp gör mig glad, vilket gör andra glada, vilket gör mig ännu gladare och kan vidare skapa lycka i världen"

(Okej, jag har ingen aning om hur jag fick citatet att bli rosa och så där enormt stort, men men. Jag får väl leva med det!)

Fint sammanfattat av en av mina kursare ;) Efter föreläsningen åkte jag till stan med syskonen och fixa lite innan jag åkte hem och pluggade. Läste faktiskt ut det jag skulle läsa i Costume and Fashion - bara den mastigaste boken kvar att läsa imorgon då! Men det fixar jag, ska vara hemma och bara läsa, läsa, läsa hade jag tänkt. Skönt! Ett annat mål med morgondagen är att skriva klart mitt arbete, skriva ut och sen lämna in på fredag! Sounds good to me.

Sen till titeln på detta inlägg, här har vi det:



Flätade luggen idag och satte upp resten av håret i en toffs, blev snyggare än förväntat - 10 poäng!



Kurslitteratur som jag köpte idag - så sjukt fin är den! - vår kursansvarige är en av dem som skrivit boken.



Därför bad jag Dirk att signera den. Haha! Jättefånigt jag vet, men jättekul :)



Min namnsdagspresent! Mamma, Maja och jag har likadana. Det är ursprungligen ett litet ettui där man kan stoppa linskopparna när man t ex reser, men man kan ju ha smycken och annat lull-lull i den när man är på vift. Perfekt. Älskar verkligen små söta askar som man kan stoppa söta små saker i - tack Mam! ♥

***

Dagens löfte (i stil med nyårslöfte): lägg fram kläder dagen innan så jag slipper riva ut allt ur garderoben, slänga kläder överallt, gråtfärdig försöka komma på vad f*n jag ska ha på mig, när jag borde ha gått till tåget för flera minuter sen... Jag kan i alla försöka lova mig själv det och bespara mig gråa hår om inte annat. Faktiskt.

Sovdags! Puss å kramar /emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback