Dagens hjälteinsats

Tänk dig att du vaknar av väckarklockan kl sju på morgonen inne i stan hos en kompis efter två-tre timmars sömn och du vet att du måste upp för att ta dig hem till halv nio. För att sen rycka upp dig och skaka bort eventuell baksmälla och spendera ett x-antal timmar med att släpa grejer från ett förråd i Danderyd till ett annat på Lidingö - fem härliga timmar med släpandes, lyftande och organisering i små trånga utrymmen. Automatiskt dyker en fråga upp: Var fan kommer alla prylar i från?!

Det har varit min dag det. Sov två timmar (ganska bra röj igår om man säger så - pyttsan för en lugn och stillsam kväll med tjejerna ^^) och sen har jag släpat, konkat tunga saker samtidigt som världen snurrat mig yr. Avslutade med en fika på Långängensgård (
dit jag velat gå ett tag nu) med mamma och Olle. Att vi fick vänta en hel "liten" evighet på våra Chèvre chaud sallader (sjukt gott btw!!) kom de äntligen och jag fick i mig mat för första gången på många, många timmar. Det är tufft att ligga på topp!

Nu måste jag bekanta mig med omvärlden och mina böcker som jag måste läsa en massa ur till nästa veckas föreläsning, för att inte snacka om Peer-review grejen på måndag. Som tur är har jag imorgon på mig också! Är inte helt i form idag om man säger så. Hoho. Men jag gillart.

Juste! Mitt körkort fyller 1 år idag! Grattis till mig :)

Många pussar!

/emma.

Darling, darling.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback