Den andra delen av dagen

Självklart slutade inte dagen efter den mycket trevliga föreläsningen! Jag satte mig i A-huset där de serverar mackor/fika (heter Frescati nåntig) och läste i min andra bok The Culture of Fashion i det kapitel jag ska ha läst till fredagen. Har bara några sidor kvar nu vilket känns toppen! Kan läsa dem imorgon på förmiddagen innan jag går till Brevik och hämtar ut resten av böckerna som har kommit :) Efter att ha läst dryga en och en halv timma närmade sig klockan halv sex och jag drog mig till tunnelbanan för att åka till SATS på Lidingö och avverka både ett Core- och Box- pass! Shit vad jag känner mig duktig nu alltså och om det var riktigt gott att äta köttfärssås och spagetti när jag kom hem! Mat smakar bäst efter träning - lätt!

Om snart en halvitmma ska jag se det andra avsnittet av True Blood på SVT 1 som jag faktiskt blev lite förtjust i förra veckan. Om tre avsnitt ska tydligen Alexander Skarsgård göra entré i den Amerikanska serien - jag kommer ihåg alla tjejers förälskelse i den killen när vi kollade på Vingar av glas för tredje gången samma kväll - han var ju bara sååå snygg!! ;)

Ha en fin kväll - vi ses imorgon!

Puss å godnatt!

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: kajsa

hej haha jo jag försökte också se om jag skulle känna igen dj men det är svårt det där. man vill ju inte glo sönder folk heller liksom :D


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback