Sent uppe? Igen?!

Nu är jag uppe så här sent igen. Inte bra! Att laga middag idag tog mig ca tre timmar! What liksom? Men att skala 24 morötter tar tydligen sin lilla tid. Illa. Och att läsa de sista 50 sidorna i The Culture of Fashion gick inte heller så bra. Är för ofokuserad och inte så intresserad just nu känner jag. Iofs läste jag om ungefär samma saker i den andra boken och den var mycket mer lättläst och lättförsålig.

Sova ja. Måste organisera vad jag ska ha på mig! Snarast. Morgondagen är fortfarande ett frågetecken och på onsdag ska jag upp tidigt och träna och då måste jag också veta vad jag ska ha på mig innan. + Att jag ska på en grej på onsdag kväll genom skolan, Centre for Fashion Studies - The Rise and Fall of Chanel - jag har verkligen hamnat så rätt! Love, love, love <3

Antar att jag inte hinner titta in här imorgonbitti, så ha en bra dag! Själv har jag en föreläsning om Dräkthistorian - spännande! Följt av lunch med lite kurskompisar och besöket på Hallwyska Muséet. Verkar dessutom som om jag ska träffa en kompis på stan efteråt!

Puss å kram, sleep tight!



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback