Vem drack 13 öl?

Igår var jättetrevligt! Josefin, Eva, Loijs och jag käkade middag i Loijs farföräldrars lght på Kungsholmen innan vi gick till St:Eriktsplan och Rörstrandsgatan där vi placerade oss med ca 14 andra människor på en Skottsk pub. Bartendrarna snackade engelska! Och till min förtjusning hade dem Fosters (min darling sen Brightontiden). Så förstå min nostalgi-eufori när jag fick beställa Fosters på engelska! Åhh. Efter två öl  gick vi vidare, ca två meter, till nästa ställe. Vi blev kanske 25 pers allt som allt och tillslut hamnade vi på olika ställen allihopa. Vi sprang kors och tvärs mellan uteställena :) Riktigt kul!

Juste! En sjukt kul grej! Jag blev uppraggad och det är typ första gången jag märker det (skyller på att jag inte märker om nån stöter på mig, men egentligen kanske ingen gör det, haha!). Vi möttes i en spiraltrappa på ett ställe och han säger "Åh vad fint klädd du är" Glad! "Tack!" och så går jag ner. Han kommer efter mig och frågar efter mitt nummer och frågar om vi ska fika imorgon (idag). "Nää jag måste plugga". Hehe. Egokick!

Anyway, jag fick i mig fem öl allt som allt, hellre det än 13 om man säger så. Mycket moget om jag får säga det själv. Tror en kille vid namn Johannes tog hem segern även denna gång. Men det är lite osäkert ;)

Tog tyvärr inte så mycket bilder igår, men här har vi ett litet smakprov!

Enjoy!



Ovanligt gul öl tycker ni inte? Oj juste! Presentation: Nathalie, Loijs och jag.



Eva och Josefin - sötnosar!



En del av resterande gänget! Killen i rutiga skjortan, Johannes var nog han som tog hem det. Men ingen kommer riktigt ihåg så det är lite luddigt i kanterna vad gäller vinnare. Men jag tror nog han vinner även denna gången (han vann sist också).



En bartender (snubben med rakat huvud men som sparat en toffs hår i nacken) erbjöd sig att ta kort på oss. Hej hej!



Alla sa: Guuuuuud vilken snygg bild!! Jag är dock inte övertygad...



Fosters!!



Dags att byta ställe?



Det bästa av allt! Jag hängde som sagt med Josefin hem och hon lovade att göra scones till frukost. Förstå min lycka! Här är man inte svårflirtad heller och jag måste säga att det var himmelskt! - Bortamatch när den är som bäst! Mys mys mys. Tack stumpis!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback