Flitiga Lisa

Har mest spenderat dagen med näsan över kurslitteratur. Inte det roligaste, men absolut det nödvändigaste! Helst skulle jag vilja byta ut vinterkläderna i garderoben mot sommarlätta plagg... Allt för att inte plugga, right? Tänkte att jag sparar det till på onsdag när tentan är gjord. Appropå tenta, jag fick som jag trodde D! Kollade med Modeinstutionen först för att vara helt säker. Men så är det och det är helt fantastiskt skönt verkligen! Det var tyvärr ganska många som inte klarade det, fler än vanligt, så tentan var verkligen svår. Och jag som trodde att jag knappt skulle klara det - vilken lättnad! Nog skryt om det i och med att några inte alls är glada över sina besked. Punkt.

Just! Vi fick ju en tv-bänk av min kursare
Hedvig och den kom på plats nu i eftermiddag. Bytte plats på den och den gamla (Olles) och riktigt bra blev det! Tick tack för det Hedvig! Ska självklart visa bild sen. Nu tycker jag allt att det är dags för middag. Solsidan ikväll också. Viktigt.

Puss å kram, tavelram.



Inte utan min basker - väldans bra uppfinning när man har bad-hair days vill jag lova (Biter mig alltså lite i underläppen, det är inte så att jag inte har nån^^).

/emma.


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback