I can see your halo

I helgen var alltså jag i Göteborg och det var hur fint som helst - att få träffa Sara alltså. Och Amanda! Och Dennis! Redan när jag gick av tåget (sex timmars resa med tuff-tuff-tåg) i Göteborg började det rycka i mungiporna av glädje - och där stod hon! Precis som jag mindes från sist och vi kunde typ inte sluta kramas. Rörande. Vi babblade på som aldrig förr och förrutom missödet med nån tvivelaktig karl som gav mig en luftkyss (ueeek) från en annan spårvagn, var Göteborg sig likt. Bortsett från min baksmälla (som gjorde mig förlamad av illamående typ) på lördagen hade jag en av de där superfina helgerna med fina personer. Jag fick även på fredagen träffa Amanda som jag inte sett sen förra sommaren. Dennis, min och Saras klasskompis från gymnasietiden, fick jag också träffa på fredagen, lagom till after worken (som slutade illa för min del;). Ja verkligen, en hur fin helg som helst! 

Förhoppningsvis dröjer det inte länge förrän jag får se dem igen! Över Kristihimmelfärdshelgen kommer Amanda och Sofie till Sthlm och hälsar på och Sara kanske också kommer över lite senare till sommaren. Hoppas! Saknar dig redan vännen ♥ 



Söta Sara och Dennis i soffan hemma hos Sara (inte "min" Sara, utan en annan).



Den bästa bilden på mig - och då menar jag verkligen bästa av typ 10 - och den är inte bra. Tjejen i vitt är alltså Sara vars lght vi var i. Hemskt (bilden alltså).

Mer bilder än så blir det inte, den ena var värre än den andra och jag har en känsla av att Sara och Dennis inte skulle gilla mig om jag la ut alla idolbilder på dem ;)

Puss!

/emma.


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback