Hej och hå

Igår var en lika fullspäckad dag som dagen innan, bara det att jag hade föreläsning på förmiddagen och sen åkte jag till jobbet (repan på Cohn&Wolfe/Grey) via ett café där jag käkade lunch med tre kursare, och jobbade resten av dagen innan jag åkte hem. Lagade mat med Nils och dog sen på sängen. Jag är sååå trött! Visserligen kan jag tänka mig att det delvis kan vara pollentabletterna jag har börjat ta + att jag sovit lite lite på sistonde (?). Alltså, iförrgår köpte jag upp halva lagret med pollenallergiprepparat. Ca 300kr fattigare gick jag därifrån med nässpray, tabletter och ögondroppar. Man blir trött av allergi OCH av allergimedicin. Nice.

Iförrgår innan jag "spinnade" och "corade" med mamma köpte jag också upp mig lite på H&M för presentkortet jag fick av Nils. Ska visa sen när jag får tid, och om jag behåller en av sakerna... Fina är dem!

Ha en underbar dag! Jag är så trött att jag sitter och vinglar. Skulle egentligen träna ikväll men vi får se om jag orkar. Tror jag skulle behöva vila lite (sämsta ursäkten...). Vi får se, vi får se! Puss!



/emma.


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback