Uppe i ottan, som dem säger

Har nu varit vaken i 30 minuter och känner mig duktigt trött. Har återupptäckt Philadelphia föresten (på min frukostmacka). Sara och jag åt det alltid til frukost under gymnasietiden och nu när jag var och hälsade på henne i helgen var det bland annat Philadelphia på frukostbordet. Mm! Gott, gott! Gäller att ladda rätt för jobbet hela dagen i repan hos Cohn&Wolfe.

Är lite kluven inför det Engelska A nationella (muntliga) provet jag ska ha efter jobbet... Hur pratar man engelska nu igen?! Och varför måste jag lära mig om UK's och USA's politik och sånt? Onödigt. Eller viktigt... Eh. Har läst två böcker och en artikel - måste hitta en till artikel bums! Och sen skulle jag såklart ha läst en undervisningsbok på engelska också. Men det är en annan femma.

Nu ska jag dra på mig mina nya chinos! Ja, ni hörde rätt! Jag hittade äntligen ett par chinos som inte förstorade (och förstorade och förstorade) min fina bakdel alltför mycket så det känns som det perfekta "på jobbet byxor" + en vit tröja och man är fresch!

Ha en bra dag hörrni!



/emma.


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback