Multi-lördag

Träffade Anna och Eva på Café String för brunch. Helnajs. Sen gick vi mot Slussen och besökte Fotografiska i väntan på Lotta och Lovisa. Jag svor och stånkade i mina mega-heels. Jag tänkte ju inte gå annat än till och från Café String, vilket är ungefär vad man klara om jag säger så. Plus att nyheterna "lovade" regn och jag klädde mig därefter = värmebölja under svart långärmand tröja (och icke att förglömma, bultande fötter). Men. Fotografiska var riktigt najs - älska studentrabatten! - massa fina fotografier! Diggade kändisporträtten mest tror jag. Helfestligt! Sen stånkade vi (jag inte Eva) vidare till Kungsträdgården där Lotta, Lovisa och Sandra väntade. Därifrån gick vi ganska snabbt till ett cafe i närheten - Sandra var hungrig. Där satt vi och snick-snackade tills det blev dags att dra sig hemåt. Jättemysig dag och jag fick träffa så många sötnosar som möjligt! Nästan alla ska plugga i andra städer nu till hösten... Buuh! Tur att jag kommer träffa massa nytt folk i skolan ocks :)

Jag och Nils möttes på ICA för lite matshopping, sen började vi röja lite smått följt av att jag dammsög vår ganska lortiga lägenhet. Älska noll dammkorn under fötterna när man går runt :)

Imorgon blir det jobb! Hej så länge!



/emma.

P.S. Kommer sakna Josefin som jag träffade igår efter Skansen med Nils. Vi snackade en massa, åt sushi och dammade av lite hyllor hos henne igår. Imorgon flyttar hon till Jönköping. Too bad. <3


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback