Nerverna rycker

Alltså. Jag ska ju visa en lägenhet på söndag för första gången på hela sommaren och jag är N-E-R-V-Ö-S! Jag kommer "ha" en ny mäklare som jag inte jobbat för tidigare så det är väl det. Har hitills haft samma mäklare varje helg, utom en gång, så jag vet exakt hur jag ska göra och hur hon helst vill att jag gör. Nu blir det till att känna efter vad den här mäklaren tycker är viktigast och vill att jag ska säga osv. Jag vet att när jag står där kommer jag göra mitt jobb (och jag gör det bra!) och inte ha tid att vara nervös. Skönt. Det jag har "nervryckningar" av nu är att jag väntar på att mäklaren ska ringa upp mig... Man ska som visningsvärd ringa innan kl 12 på fredagen, vilket jag gjorde imorse och pratade inte ett meddelande, så nu är det jag som får gå och vänta och slänga blickar på telefonen stup i ett i väntan på samtalet. Segt när man har ett heltidsjobb att sköta samtidigt! I-landsproblemet för dagen. Helt klart.

Eller nej förresten! Jag vill träffa min pojkvän, det är brist på den varan - men ni bor ju ihop tänker du säkert nu - men i och med att han har jobbat kvällspass de senaste tre veckorna och jag som ska upp i ottan helst ska försöka sova när han kommer hem blir det inget med det. Jäkla pyssel hörrni! I helgen då tänkte du istället, nej tänker jag. Vi har båda en massa vi ska göra på olika håll och söndag blir det jobb för min del. Jäklar alltså. Nästa helg åker han dessutom hem till sina föräldrar och jag måste jobba. FASEN!

Äh. Det är iaf fredag och jag tänker baske mig ha sovmorgon imorgon. Jajjemen! Och sen blir det picknick med Josefin och massa andra goingar :)

YES!


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback