Awesome

Helt otroligt fantastiskt. Har skrivit på kontraktet och haft en introduktion på två timmar och kom hem ganska nyss (himla SL). Jag är numera Visningsvärd  Erik Olsson - "den bästa av dem alla" - och det känns helt fantastiskt toppen! Vi var ett gäng färskingar i receptionen hos Student Consulting, alla uppstyrda i kavaj (som jag mådde dåligt över min taskiga uppläggning av byxorna med mörkblåtråd - kostymen är mörkgrå...). Det var lite spänd stämning och ingen vågade riktigt säga något eller kallprata lite i stil med "Jahaja, så det är vi som är de nya visningsvärdarna? Spännande, spännande". Fast jag bidrog med att säga något iaf ("Ja, det kan ju vara skönt att hänga av sig kappan höhö" - i kapprumet) typ. Sen fick vi lite genomgång om tidsrapportering osv, skrev på och traskade över Sveavägen till Erik Olssons kontor.

Flott! Fick en peppande introduktion av en tjej som tidigare var Visningsvärd och som idag har hand om oss - hihi - Visningsvärdar. Hon var väldigt ung och det känns både positivt och kul! Ja, som sagt, jag är enormt peppad och ni anar inte hur grymt det kommer bli! Det passar mig som handen i hansken! Ska läsa på lite om hur man slår i alla bilagor osv (alltså inte bara objektbeskrivningen utan massa annat) så jag ska bli så bra som möjligt. Tipp!

Är lite för speedad för att sova än (som en tröttis till darling gör - naw söt!) så jag kanske läser på lite redan nu, sammanfattar mina anteckningar och sånt - ja ni hör ju hur proffsig jag är! Haha.

Sov sött. Puss å kram.



Snart i en bostad nära dig!

/emma.


Fina kommentarer
Postat av: Natalie

Grattis med jobb! Sees vel på skolen i morgen :)

Postat av: Emma

Tack så mycket!! Nu såg jag dig inte i skolan, men hoppas allt är bra :)

2010-02-25 @ 15:24:46
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback