On my way to meet my man

Fick ett sms av darling att jag ska möta honom på Slussen för att hjälpa till att släpa bäddmadrass och allt sånt. Jag menar, en bäddmadrass med måttet 180x200 kan inte vara att leka med. Jag som lessnade på min kurlitteratur efter ca 1,5 sidor var jag inte sen att säga "javisst". Ska därför snart dra mig, komma ur Nils (fotbolls?)shorts (värsta kapet att bli sambo = dubbelt så stor garderob!) och sen dra ner till tåget. Fick inte jättemycket röjt i lghten, lite, lite i walk in closeten och sen diskade jag av alla bestick så jag med gott samvete kan plocka fram dem när vi ska äta. Apropå äta, vad katten ska vi äta till middag?!

Hej svejs så länge!

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: toraa

Hej, ni vet att Bengans bror Christer tog med sig grejer upp i sin bil i söndags va? Tror de va ngt till Ipoden, en dammsugare och en sån där trådbacksgrej, Antonius heter de från IKEA. RIngde Nisse igår men han svarade inte.. Hade gott, hälsa Nils!

Postat av: Emma

Oj då, ja jag visste om det men jag trodde det var avstyrt, men då hade jag fel :) Nils jobbar hela veckan, så vi får se hur det blir till helgen i så fall. Men då vet jag så får vi lösa det! Bra grejer :) Ha det fint! Kram

2010-02-03 @ 08:49:05
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback