@ the university

Hejja hejja friskt humör!

Är just nu i bibblan på Universitetet och surplar på mitt Prego-kaffe. Använder för första gången på länge min egna dator - LOVE IT! - då 3-modemet inte gick att installera på min dator har vi använt Nils. Skönt med sin egen dator ändå, alla mina bilder, dokumet och fint man har i den. Åh! Emil ska ha tillbaka sitt modem så det är väl dags att vi hittar en ny internetlösning iaf... Nåt internetgeni som har ett bra förslag?

Ska idag skriva inlämningsuppgiften som ska in på måndag. Mitt mål är att skriva klart den idag OCH hinna läsa ikapp. Det är för 17 bara två A4-sidor och inga konstigheter så jag borde fixa det ganska snabbt när jag väl kommer igång. Jag är på G!

Ang. lghten så har jag bokat en "ångmaskin" (som man tar bort tapet med) lör-sön så efter helgen kanske vi tom har spacklat hela väggarna och så kan jag måla lite i veckan sen! Att måla är ju typ det lättaste, det är förjobbet som är det dryga. Det känns positivt! YES!

Lär väl titta in här snart igen, om ca fem minuter tänkte jag ladda upp gårdagens outfit - men sen ska jag börja skriva! Hejja hejja!



Nu kör vi!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback