Tillbaka!

Fast, egentligen kom vi till Sthlm redan igår men det har varit full rule sen dess och datorn har fått vara orörd. Har haft en toppenhelg i Hällekis med Nils familj, fick bland annat snusa lite på Neo - en veckas-gammal/ny-bebis. MYS! Man blir ju typ sugen ;) Men sen kom jag på att jag måste göra massa grejer först som kanske inte är speciellt bra att göra när man har en bebis. Så, det får vänta! Men mys var det. Sen fick jag träffa resten av N's familj såklart och hundarna. Blev sjukt sugen på att rida också när jag såg hästarna, till våren kanske :) I går åkte vi från Hällekis med släp fyllt av Nils pinaler och prylar med Nils föräldrar. Så nu råder det kaos i lghten igen... Men det får fixa sig till kvällen tycker jag. Eller hur Nils?

Alla ♥-ans dag idag! Känner inte direkt någon vibrerande romans á la alla hjärtans dag i luften. Eller ja, jag har ju Nils men han är upptagen med korsord och jag ska plugga... Ingen alla hjärtans feeling alls ju! Får väl be om en puss eller så :) Vi fick iaf gott alla hjärtans fika hos mamma och Olle innan Nils föräldrar åkte hem, mamma hade bakat morotskaka som vi kalasade på - bästa! Älskar verkligen morotskaka!

Ha en supermysig dag och passa på att vara riktigt snälla mot varandra. Typ som på julafton, fast det är mer åt kärlekshållet, typ.



Jag och Neo! BÄÄÄBIIIISSS! Vi matchade i randigt. Trendigt!

/emma.


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback