Ännu en dag i mitt liv

Dagen började med att mamma kom och väckte mig (jag var vaken men snoozade) som på den gamla goda tiden. Sen blev det till att lägga på ett kol. Efter många om och men hittade vi dammsugarskaftet och jag gick till lägenheten (med dammsugarskaftet) för att börja dagens jobb där. Jag började med att måla hyllan i klädkammaren för andra gången och sen garderoben för första. Det blir ett till lager färg på den imorgon, den gråa fula nyansen lyser lite igenom...

Därefter slet jag bort pappret på golvet i vardagsrummet och dammsög, sen kom Emil och vi käkade varsin semla som mamma köpt - årets andra - innan vi började slitet igen. Emil målade runt fönstrena i vardagsrummet och jag tvättade (nästan) alla dörrlister - BLÄ - sen började jag maska (maskeringstejpa) runt listerna som ska målas i vardagsrummet, men tejpen tog slut. Då var det tid att möta upp mamma och åka in till stan för att se på bio. Gött! Har ni hört ryktet om Morgans? blev det. Älskar Hugh Grant och hans humor! Härligt att få belöna sig själv med bio och skratt :)

Nu har jag betalt adressändingen och beställt hemförsäkring. Tick tick med vuxenpoäng. Sen borde man typ börja packa ner alla grejer i mitt rum i kartonger va? Tror det behövs om man ska flytta sina saker från ett stället till ett annat. Trevligt!



Jag skrubbade på alla eluttag, telefonjack (?) och tv-plast-lock-grejer idag. Man ser ju vilka som är äldst och vilka som sett bättre dagar. En salig blandning med andra ord! Dock inte jordade? Bara i köket har jag märkt... Hum.



Vårt stökiga kök... Kaos?! Men just nu har vi bara el i köket och därför har vi mest prylar där. Imorgon siktar jag på att börja tvätta alla skåpluckor och måla dem första gången! Hejja för det!



En (numera) vit hylla i klädkammaren (WALK IN CLOSET!!) och garderoben ska få en till omgång med vit färg och sen kan vi flytta in här, eller ja, våra prylar ^^



Kolla vad äckligt det VAR runt fönstrena i vardagsrummet, jag har målat fönsterfodrena och man ser verkligen hur äckligt det var innan på hela väggarna osv.



Men nu är de snart lika fina och vita som resten av vardagsrummet eftersom Emil strök på första lagret S0500-N (vit nyans) idag!

Hej och natti!

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: toraa

Hej! Klart ni inte ska renovera hos oss, om ni inte är riktigt sugna så klart :) Vi ska bygga om hela huset, eller ja, vi å vi, Bengan ska göra det medans jag å barnen har njuter av våren, sommaren och hösten :D När tror ni att ni kan flytta in helt? Kram


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback